AMARGA DERROTA, L'ALCUDIA 2-1 SD SUECA

06 de Marzo de 2016

CRÒNICA D´UN AFICIONAT

Imagen principal noticia

Diuen els entesos en futbol que un bon àrbit es aquell que passa desapercebut. Minut 4 de partit, el porter local trau en llarg el baló, el nostre central guanya netament en el salt al davanter local, peró sorprenentment, éste cau com si una bala li haguera travessat el pit, acompanyant la caiguda d´un crit de dolor que aplega a escoltar-se en Benimodo, el "trencilla" senyala una falta inexistent, li mostra la groga al capità ALEX SIMÓN i ens deixa la tarjeta de visita D. GOMIS MARQUÉS, àrbit cassolà,(definició en el diccionari àrbit que afavoreix l´equip local). El col.legiat no deixà passar cap als visitans aplicant en ells el reglament a raja tabla i deixà jugar amb llibertat a l' equip local per al qual no tenia tarjetes; així i tot la SDS es plantà perfectament al camp dels ARCS, per a jugar-li de tú a tú a l'equip alcudià i aplegar al descans amb un resultat de 0-0, que deixava una esperança de victòria entre els aficionats arrocers al vore el joc desplegat per els seus jugadors. La segona part començà amb la mateixa dinàmica, però poc a poc l'equip local es va fer amb el domini del partit i, després de la tercera intentona per banda dreta, arribà el gol de MUÑOZ, que es quedà sol davant de FEMENIA en el minut 59 i ficava el 1-0 en el marcador. A partir d´ací canvià el partit; a la SDS dirigida per VORO NAVARRO i amb CHESA a la grada menegen la banqueta donant entrada a ALEX GONZÀLEZ, MARÍ i VILLENA que aporten aire fresc a l'equip i milloren les prestacions ofensives. L´ALCÚDIA a partir del primer gol deixà d´atacar i començà amb el show CERVERÓ; el dorsal 7 de l' Alcúdia trencà el tòpic de que els homens no saben fer dos coses al mateix temps, el migcampiste sap jugar i actuar a la vegada, al mínim contacte arrocer el 7 acabava amb un crit similar al d' un porc en una matança o a una caiguda amb triple voltereta, que sempre acabava senyalada en falta per un benevolent GOMIS MARQUÉS. No estaria mal que Golsmedia entregara algun premi a la millor actuació . GOMIS MARQUÉS tornà a apareixer en el minut 74, no senyalà una claríssima falta a ÀLEX GONZÁLEZ i la jugada acabà en una contra que l´ALCÚDIA no esperava on MARCOS CAMPOS, amb una genial ejecució, fica la bola per l'únic lloc on podia entrar davant l' eixida de FEMENIA. La SDS no deixà de lluïtar en cap moment i en el minut 85 SANJUAN feia un autèntic golàs, empalmant una bolea desde la frontal de l área que a punt estigué de foradar la red, un gol per a grabar. El SUECA buscà l' empat fins el final però, pesé a les 7 substitucions, les 3 voltes que entraren a atendre a jugadors locals per suposades lesions, la pèrdua de temps del porter local que va vore la groga, la pèrdua de temps després del gol de SANJUAN i el SHOW CERVERÓ, el "trencilla" només va anyadir 3 minuts de prolongació. Derrota cruel e injusta, davant d' un enorme esforç dels nostres jugadors.

Sin Comentarios

Iniciar sesion

Leer también
    06 de Diciembre de 2016Presentació SDS
    17 de Julio de 2016LA S.D. SUECA I EL FUTBOL EN TEMPS DE GUERRA
    03 de Marzo de 2016CHESA nou tècnic de la S.D.S
    17 de Diciembre de 2015La SD Sueca tambe col.laborarà amb el torneig benèfic de Torrefiel A.C.E