Comunicados
Patrocinador SD Sueca

PART MÉDIC JORDI VIÑOLES   12.09.19

Després de totes les proves realitzades al nostre jugador,Jordi Viñoles, els servicis mèdics li han diagnosticat una ruptura del lligament lateral intern i del menisc de la seua cama dreta.
El lateral dret, natural de Sollana es va incorporar esta temporada a les files de la SdS i sé va produir la lesió en el seu segon partit amistós amb el Sueca.
Jordi Viñoles està a l'espera de passar per quiròfan, es calcula que el temps de recuperació estarà entre sis i set mesos.
Des de la SdS li enviem tota la nostra força


EQUIPO: 4   23.08.17

COMENSEM EL 24 DAGOST

Proper dijous comensa a rodar pel INFANTIL a partir de les 20h00, els VETERANS SD SUECA !!! DISSABTE 2 SETEMBRE, PARTIT CONTRA L'ALCUDIA, 10 DE SETEMBRE ENS ANEM A GODELLA, EL 16 ENS TORNARAN LA VISITA A LES 18H00, I S'UNEIXEN ALS EQUIPS ILUSTRES COM UD ALZIRA, AL TORNEIG "PACO CAMPILLO" EN LA SEVA SETENA EDICIÓ


80 ANYS D'HISTÒRIA   06.08.15

JUNTS SOM MÉS FORTS ! AMUNT SUECA !


78 ANYS DE HISTORIA.............   17.07.13

Nou medi de comunicació per a les vostres fotos,opinions..tot referent a la SD SUECA


Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración