EMPAT AMB SABOR DE VICTORIA. SD SUECA 1-1 UD ALGINET

31 de Marzo de 2014

UN GRAN PARTIT BAIX LA PLUJA ON FOU MILLOR ELS PROPIETARIS DEL INFANTIL.

Imagen principal noticia

Encara que fou dominador el primer quart el ALGINET, després del gol de SILVIO (1-0), les ocasions més clares foren pels arrocers ALEX, TINO i COKE (foto) pogueren haver sentenciat, però fou abans el mig temps que empataba a baló parat la UD ALGINET. La segona part, la solidesa defensiva suecana i les contres podrien haver matat el partit pels locals, inclós expulsio de un defensa visitant, GERARDO acertá amb els canvis seguent FOS i CALZADO uns bons revulsius. PEIRO i VIADEL (JUVENILS) no pogueren debutar. ZUBI,HUGO,VICTORIA,ENGUIX,CASTELLS,COKE,TRAMU,ADRIA,SILVIO,ALEX i TINO. CALZADO i FOS també participen. Per la resta d'equips, VETERANS perden en casa del lider ALCASSER per 4-0 igual que els BENJAMINS que visitaben al seu SOLLANA i perdien per 3-0. El JUVENIL B guanyaba al cuer de la seva categoria per 5-1 amb 6 CADETS A, per contra al santdemá i contra SANTA ANA ALBAL perden 5-2 en una ultima mig hora per oblidar, deuen de remontar, el tercer lloc no está asegurat i es hora de exigirlos un esfors, el CADET B perd davant el segon la UD ALGINET i l'INFANTIL perd un altre partit, a priori on deuria de haver tret un bon resultat. El JUVENIL A empata en un dels desplasaments més dificils, doncs el DENIA B pot optar a millor tercer amb LA NUCIA, encara així tenen jornada propicia per colocarse lider si guanyen a BENISSA, ja que PORTUARIOS descansa. En FUTBOL 8 menys el ALEVI B (molt competit davant el PROMESES), la resta trau els seus partits,el ALEVI A guanya en el ùltim minut (2-3) a SOLLANA, i els PREBENJAMINS trauen resultats positius, el A empata en CULLERA i se asegura estar entre els cinc primers minim, i el B guanyant per 0-3 podria estar al podi, be com tercer,be segon...o a lo millor una sorpresa. Els QUERUBINS fan el millor partit de la temporada i guanyen 0-3 amb el primer partit de COKE com mister.