SD SUECA

Menu

ALEX DONA ELS TRES PUNTS AMB UN DOBLET CASTELLONENSE 1-2 SD SUECA

09 de Febrero de 2014

Un doblet de ALEX en els primers quaranta minuts fou renda suficient per una SD SUECA que va patir en excesiu en casa del cuer durant la segona part, excelent debut de JORDI,VICTORIA (nou jugador) i FERRER del JUVENIL.

Imagen principal noticia

Després del partit de hui, la SD SUECA te un nou match ball proper diumenge davant la UD CANALS a les 16h00 per pujarse al intent de la promoció, els que están d'enhorabona son el JUVENIL A amb la seva victòria sobre el tercer LA NUCIA per 2-3 i arrimarse cada vegada més al objectiu i el espectacualr B amb un empat a 5 gols !!! en MONTAVERNER, qui han agarrat el fil son els VETERANS guanyant al ALMUSSAFES per 2-1. El CADET A trau un empat en casa el MISLATA i se consolida als llocs d'honor, el CADET B li doná una alegria al seu mister gunayant el dia del seu aniversari al CIUTAT ALZIRA per 0-1, qui no alsa el cap es el INFANTIL perdent 4-2 però es millor resultat que la primera volta. Els ALEVINS A acaben la primera volta PRIMERS del seu grup i el ALEVI B cuer, ANIMAR TOQUEN pels seus objectius, per altra banda els BENJAMINS van traguent puntets d'aci i de alla i van sumant, els QUERUBINS no perden el seu partidet a MONTROI encara que anaven guanyant 1-3, empaten a 3.