SD SUECA

Menu

UN DOBLET DE TINO AMB PENAL DECISIU PORTEN 3 PUNTS D'ALGINET

26 de Enero de 2014

Un partit amb 7 gols cau del costat dels arrocers en un partit boig, JARA, BALDOVI i TINO (2),remonten un 2-0 inicial i un 3-2 en la segona part, ZUBI,CAPSI,HUGO,TONI,CASTELLS,COKE,FERRAN,BALDOVI, TINO,MENDOZA i JARA. També participen ALEX,SILVIO i ADRIA

Imagen principal noticia

Cap de setmana complicat on se han tret partits dificils, en primer lloc la SD SUECA consegueix un triomf que ens posa en el sise lloc i pensar en el partit a partit, el JUVENIL A consegueix derrotar a un dels cuers amb més casta que joc però per pujar fa falta guanyar partits d'aquestos (DAIMUS 1-2),el JUVENIL B si que no pot contra el lider de la categòria el XERACO (0-3), el tercer de la categoria(CATARROJA) a falta de sis minuts guanya als VETERANS per 0-1 i els fa perdre la imbatibilitat en el 2014. El CADET A perd en el ùltim minut un partit que no se mereixia perdre i perd el tren dels davanters de la clasificació, per contra el CADET B si consegueix guanyar al fí per 0-2, el INFANTIL deu millorar els inicis dels partits, la goletjada en contra per 0-7 se produeix en els primers minuts, a millorar. En el fùtbol 8, marxa triomfal del ALEVI A guanyant per 14-0 al ALBALAT,mentres el ALEVI B i BENJAMI perden els seus partits però no la seva casta i venen cares les derrotes. Els més xicotiuos(PREBENJAMI A (0-7) i PREBENJAMI B (1-6) guanyen els seus compromisos a domicili demostrant que amb una mica més de sort poden estar més dalt, mesntres els QUERUBINS perden justets (3-2) un partit que tenien dominat per 0-2. Setmana propera més