SD SUECA

Menu

BOGERIA DE GOLS AL INFANTIL, SD SUECA 5-4 CD XABIA

10 de Noviembre de 2013

Partidas de fùtbol amb gols, expulsions,penaltys, lluita i remontades com feia temps no se recordaba al INFANTIL, TINO amb un HAT TRICK (dos de penalty), ENGUIX amb asisitencies, CASTELLS i XIRI frenant a MESAi sobre tot la fe de tot el INFANTIL amb la r

Imagen principal noticia

ZUBI,CAPSI,CARBO,XIRI,CASTELLS,ENGUIX,COKE,QUIQUE,TINO, MENDOZA i JARA. Onze inicial e innovador, amb CASTELLS de central, ENGUIX de organizador, MENDOZA a una banda i JARA davanter CLASE A per a la SD SUECA on tots els aficionats tenien ganes de vorelo, per una SD SUECA que necesitaba el triomf per no perdre la ruta, promte MENDOZA feia el 1-0, però més ràpid fou el 1-1, els arrocers reaccionen i un penal clar a QUIQUE el transforma TINO en el 2-1, però el XABIA enguany juga molt a fùtbol i un golas del seu lateral dret fica el empat i després MESA fica el 2-3....i descans, la SD SUECA treballa de valent en la segona part, JARA fou expulsat massa rigurosamnet i jarra d'aigua freda, de trenta metres baten a ZUBI, altre golás, faltaba un quart de hora i entren recanvits BALDOVI,FOS,OSCA i FERRAN, ZUBI salva a la SD SUECA amb un paradó del 2-5, i en una falta agesió a CAPSI, penal i expulsió, transforma TINO, 3-4 i iguals en nombre de jugadors. Apareix ENGUIX i posa un baló en safata a TINO que fa el empat a 4 gols, i en temps de descompte CAPSI arreplega un baló de ENGUIX que el deixa soles davant ORTOLA al que bat definint per baix i la locura se instala al INFANTIL....5-4 i ara falta vore si la dinamica canvia per a be. Per altra banda, empat del JUVENIL A davant un CULLERA que necesitaba la victòria per enganxarse al grup de dalt, meritori empat del JUVENIL B a GUADASSUAR a tres gols i dels VETERANS a SILLA. Empat del CADET A a CARLET i victoria del CADET B per 7 gols al PERELLO,emocionant primera victoria del INFANTIL A, el ALEVI continua imbatut amés de no encaixar cap de gol, el ALEVI B i BENJAMI deuen de millrar (derrotes), el PREBENJAMI A competeix dignament a L'ALCUDIA mentres el B compta per victories els seus partits, els QUERUBINS només fan que guanyar......altra setmana de emocions...