Noticia
Patrocinador SD Sueca

FINALITZADA LA TEMPORADA 19 20

20 de Mayo de 2020

EL SUECA JA PREPARA LA 2021


    COMUNICAT DE LA S.D. SUECA

Una vegada la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha anunciat la finalització de totes les competicions on participen els equips de la SD SUECA, la Junta Directiva de la SDS dóna per conclosa la Temporada 19/20, a falta de realitzar la junta extraordinària, que tindrà lloc, en el moment que les autoritats permeten les reunions.

Des de la junta directiva, volem agrair la dedicació i l'esforç que han realitzat els jugadors i tècnics que esta temporada han defés el nostre escut, així com als pares dels jugadors de l'escola per la seua paciencia, implicació i sacrifici.

Mostrar la nostra gratitud a tots els patrocinadors que un any més han estat al nostre costat, recolzant l'esport de la nostra ciutat i al nostre club, especialment al nostre Main Espònsor, VIEL CARROCERIAS, el qual complix la seua tercera temporada amb la SDS.

Des de la SD SUECA ja es comença a treballar en la nova temporada, tant en la planificació de la primera plantilla, com en les categories inferiors. La pandèmia del Covid-19, ens deixa moltes incerteses, és per això que la Junta Directiva de la SD SUECA, seguirà informant en tots els seus mitjans de les novetats pertinents.Sin Comentarios


Iniciar sesion

Leer también
01 de Noviembre de 2020SIN REACCIÓN
29 de Agosto de 2020NUEVO MAÍN SPONSOR
08 de Agosto de 2020UN GUANYADOR PER A LA MITJA
13 de Julio de 2020ARRIBA CHAHBOUNE EL GRAN

Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración