SD SUECA

Menu

Campions d hivern

23 de Diciembre de 2018

El Sueca depenia de si mateix per acabar primer de la primera volta i no ca fallar.

Imagen principal noticia

.
Els de Quique Martínez van eixir molt connectats al camp de L’ Infantil per a enfrontar-se al Picassent. Des del xiulit inicial, els arrossers van generar constant perill en la porteria de Rafael García.
Tots els hòmens d'atac es van mostrar molt actius i ben servits pel “quatterback” Cebrián arribaven a l'àrea del Picassent amb claredat. En el minut 15, jugada personal d'Ivan Cuenca, que servix l'esfèric en safata per a l'emperador, que no perdona. 1-0 Agus.
En el 35, servici de cantó executat per Hugo i Ivan Gayón en el seu retorn a l'equip remata de cap per a posar el 2 a 0 en el marcador.
A pesar del 2-0 va continuar l'assetjament arrosser sobre l'equip rival, es buscà amb insistència el tercer gol, peró el resultat ja no es va moure.
Després del descans, el Sueca ja no arriesgá i es va dedicar a mantindre la renda aconseguida en el primer temps, per la seua banda el Picassent no es va atrevir a eixir amb més força a per l'empat i va preferir mantindre l'orde tàctic i esperar que alguna jugada aïllada el ficara en el partit, cosa que no va succeir.
Notes del Partit:
-L'Aleví A va acompanyar a l'equip amater en la seua eixida al terreny de joc.
-En el camp deL’ Infantil es va mantindre un minut de silenci en record de Rosario Sanvenancio, iaia del jugador Salva Pascual.