UN SUECA SUPERIOR

16 de Diciembre de 2018

A falta d una jornada per acabar la primera volta, el Sueca manté el lideratge.

Imagen principal noticia

Partit més que entretingut per als aficionats que van assistir al Municipal de Massanassa.
En els primers 45 minuts es va veure un partit molt igualat amb ocasions en les dos porteries.
A falta de dos minuts per al descans, Agus aconseguia el primer gol de la vesprada. Cal destacar la parada que va fer, minuts abans Femenia. El porter del Sueca va estar espectacular en un mà a mà amb el davanter local.
En la segona mitat ja es va veure reflectit en el camp la diferència en la classificació entre els dos equips.
El Sueca es va fer amb el domini total del joc i no va parar de crear perill.
En el 54’, l'emperador de l'àrea tornava a fer de les seues, al ritme de tango, Agus va desmontar al central.... pas a la dreta amb el baló pegat al peu, després arrossega amb l'esquerra l'esfèric per a desfer-se del seu company de ball i llançar un obús que no va veure passar el porter local.
Els arrossers continuaren aplegant a l’ area rival, però sense saber materialitzar les ocasions.
Femenia va tornar a aparéixer per a evitar el 1-2 en l'única ocasió clara dels locals i l'omnipresent Iván Cuenca es va encarregar de tancar el marcador amb el tercer gol de la vesprada.

Publicat per : Miquel Granell