Noticia
Patrocinador SD Sueca

SENSE PRESA,SENSE PAUSA CD CHELLA 1-4 SD SUECA

05 de Noviembre de 2018

Remontant un gol i amb el saber del bon treball, s'imposa a LAS ERAS

Imagen principal noticia

Les lligues no es conquisten vencent només els rivals directes, si no guanyant en els camps dels equips que com a objectiu tenen la salvació. En un partit en què va haver de tot: penals, gols anul·lats i decisions polèmiques, EL SUECA de Quique Martínez va demostrar ser un equip amb ofici.
Va guanyar per treball, perquè l'equip va començar perdent el partit per un error col·lectiu en els primers minuts i va insistir e insistir per a acabar el primer temps 1-1.
Va guanyar per qualitat ,un resultat final de 1-4 no és casualitat, l'equip dominá el tempo del partit i va acabar imposant la seua superioritat tècnica.
Però sobretot va guanyar per intel.ligència.
Els de Quique Martínez ara mateix tenen una confiança màxima en les seues possibilitats i res ni ningú altera l'ambició d'este equip.
El partit, el va tindre en contra en el marcador i l'equip va mantindre la calma per a remontar.
Ho va tindre tindre en contra amb alguna decisió arbitral i l'equip va mantindre el cap fred i va continuar amb el seu joc.
Ho va tindre en contra per l’ ambient, un sector del públic del camp de Las Eras va apretar i va increpar fins al límit al conjunt visitant i l'equip es va mantindre seré, per a traure tres punts importants que el mantenen en la part alta de la classificació.


Sin Comentarios


Iniciar sesion

Leer también
12 de Noviembre de 2018INTRACTABLES A L'INFANTIL, SD SUECA 3-1 CD LLOSA
09 de Noviembre de 2018ESTEM D ENHORABONA !!!
28 de Octubre de 2018PLUJA DE GOLS, SD SUECA 6-1 CATARROJA CF
20 de Octubre de 2018SENSE FUTBOL AQUEST CAP DE SETMANA

Volver Noticiero

Según el artículo 22 de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico así como en el Considerando (30) RGPD informamos de que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de CookiesAceptar