Noticia
 Patrocinador SD Sueca

SENSE PRESA,SENSE PAUSA CD CHELLA 1-4 SD SUECA

05 de Noviembre de 2018

Remontant un gol i amb el saber del bon treball, s'imposa a LAS ERAS

Imagen principal noticia

Les lligues no es conquisten vencent només els rivals directes, si no guanyant en els camps dels equips que com a objectiu tenen la salvació. En un partit en què va haver de tot: penals, gols anul·lats i decisions polèmiques, EL SUECA de Quique Martínez va demostrar ser un equip amb ofici.
Va guanyar per treball, perquè l'equip va començar perdent el partit per un error col·lectiu en els primers minuts i va insistir e insistir per a acabar el primer temps 1-1.
Va guanyar per qualitat ,un resultat final de 1-4 no és casualitat, l'equip dominá el tempo del partit i va acabar imposant la seua superioritat tècnica.
Però sobretot va guanyar per intel.ligència.
Els de Quique Martínez ara mateix tenen una confiança màxima en les seues possibilitats i res ni ningú altera l'ambició d'este equip.
El partit, el va tindre en contra en el marcador i l'equip va mantindre la calma per a remontar.
Ho va tindre tindre en contra amb alguna decisió arbitral i l'equip va mantindre el cap fred i va continuar amb el seu joc.
Ho va tindre en contra per l’ ambient, un sector del públic del camp de Las Eras va apretar i va increpar fins al límit al conjunt visitant i l'equip es va mantindre seré, per a traure tres punts importants que el mantenen en la part alta de la classificació.


Sin Comentarios


Iniciar sesion


Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración