Noticia
Patrocinador SD Sueca

84 anys de HISTÒRIA al INFANTIL

09 de Octubre de 2018

PRESENTACIÓ SD SUECA amb molta il.lusió i sentiment per aquest any

Imagen principal noticia

Gran dia per a la SDS. 

Hui el club a presentat davant de la seua família, davant de la seua gent.. a tots els jugadors que defendran l'escut de la SD Sueca en la temporada 18/19.
A les 11:00 en punt, van començar a desfilar d'un en un, tots els membres dels equips arrossers, però abans de començar la presentació vam tindre la visita del pilot de moto3, Aroon Canet, el qual es va fotografiar amb tots els components del sueca. Aprofitem per a desitjar-li al pilot de Corbera una ràpida recuperació i la millor de les sorts en el premi de Japó.
A l'acabar la desfilada de jugadors, es va fer entregà d'un ram de flors a Isabel Hurtado en agraïment per la seua col·laboració desinteressada amb la SD Sueca, durant les últimes tres temporades.
Minuts més tard es va fer també entrega d'un detall al principal patrocinador del club, Hnos Viel.
Després torn per a la l'oratòria; van prendre la paraula el coordinanor de la Sd Sueca , Jose Barquero, el president D. Raúl Sancho i el regidor d'urbanisme, Salvador Campillo.
Per a finalitzar es va realitzar la tradicional foto de família.
I ara toca els agraïments: El club vol en primer lloc mostrar el seu més sincer agraïment a Paula Ortells que de manera magistral a presentat l'acte.
De la mateixa manera agraïm a l'empresa In Creciendo que s'ha encarregat del so, la seua gran tasca professional .
Agraïments també per a Núria Horcajada, Susana,Maribel i Gabriel Kis pel seu treball fotogràfic i per al nostre patrocinador que ens ha acompanyat en el dia de hui, Clínica dental Vanessa Matoses .
Imatges de Nuria Horcajada RubioSin Comentarios


Iniciar sesion


Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración