VICTORIA A ALGEMESI, R ALGEMESI 1-4 SD SUECA

23 de Septiembre de 2018

ELS ARROCERS RESPONEN EL GOL LOCAL AMB PERSISTENCIA I FE EN EL SEU JOC

Imagen principal noticia

Victòria Treballada.

Encara que el resultat final pot fer creure que va ser un partit senzill, la realitat és que els arrossers van haver de treballar de valent per a aconseguir els tres punts.
Després d'un començament igualat, el Sueca a partir del minut 20 pareixia tindre un major control del partit i conenzaba a generar ocasions clares de gol, però no sàvia materialitzar-les.
En el minut 37 després d'un servici magistral de falta, Pryyma rematava per a posar el 1-0 en el marcador.
Els mals records de la temporada anterior, a on l'equip dominiva però no guanyava, tornaven hi ha aparéixer en la nombrosa afició suecanista present en el Múnicipal d’ Algemesí.
Però al camp es vivia una altra sensació, despres de la llarga celebració dels jugadors locals, amb el capità groguet resistint-se a tornar al seu camp, els visitants no van abaixar el cap i van eixir decidits a pel gol, tan decidits que amb 4 tocs es van plantar en l'àrea rival i el capità Fos va aconseguir un gol de bella factura rere assistència de Mario Cuenca.
Al descans es va arribar amb l'empat i el partit es reprengue amb la mateixa dinàmica, igualtat en el joc però amb la sensació que l'equip visitant anava guanyant terreny amb el pas dels minuts.
En el 59, una magnifica assistència de Hugo Sansaloni era rematada a la xarxa per Agus i en el 70 el nou del Sueca tornava a marcar esta vegada a passe d'un actiu Visen Osca.
A partir del tercer gol, l'Algemesí va perdre l'esperança de trobar l'empat i va començar a emprar una excessiva duresa en el joc, per la qual cosa van rebre 5 grogues en a penes 7 minuts.
En el 89, Edu Osca arredonia el marcador, 1-4 , després d'assistència de Gramache. Cal destacar també l'aportació dels hòmens de refresc, ja que amb els 4 canvis (Mari, Alex Gónzalez, Edu i Gramahe) l'equip no baixà, ni de bon tros, el ritme del joc.
El Sueca, únic equip capaç de véncer en les dos primeres jornades de lliga, es queda el primer de la classificació amb 6 punts.