SD SUECA

Menu

TORRE LEVANTE CF S'IMPOSA ALS PENALS EN EL TROFEU PUCHADES

13 de Septiembre de 2018

Sols en els penals els arrocers foren vençuts en una gran pretemporada...diumenge a les 18h00 més...SDSentiment

Imagen principal noticia

Cristian Castells tornava a la seua casa i s'assentava per primera vegada en la banqueta visitant del camp de L’Infantil.
Els d'Orriols que ja porten disputades tres jornades de lliga, aprofitaren el torneig per a donar minuts als jugadors menys habituals i per a veure en acció a jóvens talents de la pedrera taronja.
Per la seua banda el conjunt arrosser afrontava la seua última prova, abans del començament lliguer.
Com marcava, el guió previst, El Torre Levante, equip de tercera divisió es va mostrar superior al Sueca, durant la major part de l’ encontre.
La primera mitat acabava en taules, però en el principi de la segona, els de Cristian Castells s'avançaven en el marcador, en jugada a baló parat.
El Sueca a base de lluita i entrega, va apretar en els últims vint minuts per a buscar el gol.
I en el 89 en una jugada de pilleria, el més llest de la classe, Agus, aconseguia avançar-se al porter visitant per a fer l’ 1-1.
No hi havia temps per a més i el torneig es resoldria des dels 11 metres.
El porter del Torre Levante , Sabater, ex del castelló va ser el gran protagonista dels penals, al detindre, tres dels quatre llançats pels arrossers.
Els familiars de D. Antonio Puchades van entregar el trofeu de campió en la seua vigesima vuitena edició al Torre Levante.
La SD Sueca vol mostrar el seu agraïment al Torre Levante per la seua participació i a la família de D. Antonio Puchades, per la seua col·laboració.
També vol mostrar el seu agraiment a les festeres de Sueca que junt amb el regidor d'esports D. Vicent Baldovi han estat presents al Torneig .