Noticia
Patrocinador SD Sueca

Hui XXVII TROFEU TONI PUCHADES al INFANTIL

12 de Septiembre de 2018

Després d'una serie d'amistosos amb bons resultats, el TORRE LEVANTE CF de CRISTIAN CASTELLS serà un excelent rival per vore la valua dels nostres

Imagen principal noticia


A falta de disputar el Torneig Puchades, enfront de l'equip de Cristià Castells, el Sueca va tancar ahir l'últim partit amistós, amb una nova victòria.
El balanç de la pretemporada ha sigut més que positiu i és que el club arrosser ha vençut en els 7 partits disputats, aconseguint perforar 22 vegades la porteria contrària i encaixant, tan sols, 2 gols.
Mario Cuenca amb 5 gols i la nova incorporació, Agustín Gambetta amb 4 tants han sigut els màxims artillers.
No hi ha dubte que la pretemporada ha estat excel.lent, que els resultats ens conviden a l'optimisme i i el bon joc desplegat a creure que pot ser una temporada il·lusionant.
Fes-te soci i vine a gaudir...
#SdSentimentSin Comentarios


Iniciar sesion


Volver Noticiero

Según el artículo 22 de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico así como en el Considerando (30) RGPD informamos de que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de CookiesAceptar