Tres puntets més

18 de Abril de 2018

El equip mostra la seva millor versió i consegueix una cuarta victoria davant la seva afició que despedeix amb forta ovació als seus jugadors.

Imagen principal noticia

Brillant, no es pot definir d’altra manera el ùltim mes dels arrocers que amb el seu joc i gols han guanyat 12 punts vitals per la permanencia i fan vore el futur amb bona perspectiva per la propera temporada.

I es que la LLOSA es un bon equip qmb el tracte del baló que va fer dubtar els primers minuts als de QUIQUE, però un error del porter amb VISEN OSCA, aquest li va fer una “cuchara” i fer el 1-0.

D’eixe moment, els blanquets foren amos del baló i els visitants no feien treballar a FEMENIA, així acabaren la primera part,

La segona, la expulsió de SALVA als deu minuts ficava als visitants amb avantage númerica i tractavend’anar pel partit..però la SD SUECA d’ara no es la de fá tres mesos abans, es reposicionen i tractaben d’aprofitar els buits,  els de la LLOSA també arriscaben, tant que en el minut 70 també era expulsat un jugador visitant, moment que els locals anaren pel partit, així amb un contratac dirigit per HECTOR CLARI i amb asistencia de HUGO, SILVIO feia el segon. Els canvits sumaben, SILVIO, MIGUI, MOHA, DANI…i era precisament MIGUI quI feia l’assistencia per HUGO que feia el 3-0 al segon intent. Amb aquest resultat i faltant deu minuts els aficionats locals disfrutaben amb els jugadors en aquesta victoria al INFANTIL, ara dissabte proper a les 18h00 a CHELLA