SD SUECA

Menu

DERROTA EN L'OLLERIA, L'OLLERIA 2-1 SD SUECA

09 de Marzo de 2018

Després de la jornada de descans, una nova derrota ens fá perillar en la classificació i deguem de traure una victoria quan abans, millor

Imagen principal noticia

El partit va estar marcat per la efectivitat cara al gol, i es que els dos equips van estar a un nivell molt similar, sobretot defensivament, fou en atac on l'OLLERIA fou més efectiu,

En la primera part, ANGEL i HUGO, tingueren les millors ocasions, amb una volea i un má a má però el porter de l'OLLERIA fou més acertat que els nostres jugadors.

Per contra, l'OLLERIA no va perdonar, i tant fou la seva insistencia pel extrem esquerre, que anotá abans del descans un 1-0, que no feia justicia a lo vist a la SOLANA,

En la represa, ho intenatren els arrosers....nou reves, 2-0 sense mereixer ho, al final ALEX GONZALEZ feia el 2-1 en el seu primer baló només eixir, la única bona noticia..el seu retorn després de la lesió