PATIDA VICTORIA SD SUECA 2-1 CATARROJA CF

12 de Noviembre de 2017

LA SD SUECA ES LLEVA LA POR A GUANYAR A CASA

Imagen principal noticia

I es que els arrosers patiren molt per ferse amb els tres punts a casa davant un CATARROJA que venia a trencar el joc, profitar els espais i tractar de puntuar. El guió continuava seguent el mateix, i les noves incorporacions de MOHA i HUGO donaven aire fresc, no fou suficient per donar avantage en el marcador als locals, ocasions en tir llunyá de SILVIO i dues bones rematades per banda esquerra de ROCA i CALZADO, no conseguien ficar als locals per davant. Per tant la millor ocasió fou visitant amb un FEMENIA inmens tapant porteria a bocacanó, així doncs amb empat a cero finalitzaba la primera part. La segona, un erro defensiu ficava per davant els catarrojins de preciosa vaselina, 0-1, tocaba remar altra vegada, i més quan FEMENIA ens tornava a salvar del 0-2. QUIQUE reaccionaba amb el canvi de posicions de CALZADO/HUGO i la entrada de MIGUI, el sempre persistent ROCA al final trobava premit i conseguia, al fí, trencar la defensa i amb un tir creuat feia el empat, passem doncs als millors minuts i els visitants tractaben de trencar el joc perdent temps, VISEN OSCA entraba i ficava més velocitat, al fí i d'una centrada per banda dreta, MIGUI baix dels pals, amb fé i de cap feia el 2-1 donant la victória momentanea, encara així FEMENIA tornava a ser decisiu amb altra parada sota els pals amb una reacció del millor ARCONADA. Al final, victoria treballada i gran actuació de FEMENIA. Setmana propera ens anem  a PICANYA...recordar que estem imbatuts com a visitants....