SD SUECA

Menu

CRUA REALITAT, SD SUECA 1-3 L'OLLERIA FC

07 de Noviembre de 2017

Els visitants foren millors, més verticals i efectius, per tant, toca treballar per donar una alegria al aficionat local, que no está disgustat amb el joc del equip i espera un triomf proper diumenge davant CATARROJA

Imagen principal noticia

I encara així , la primera oportunitat fou per mitjà de FOS, els visitants van aprofitar una errada defensiva en un servici de banda i primer tir entre els tres pals per a avançar-se en el marcador. Al ser habitual anar per darrere del marcador, van continuar espentant els locals per a donar una alegria als aficionats arrossers, així en una gran jugada per la banda esquerra VISEN ROCA en boca de gol marcava l'empat, la seua lesió va donar pas a MOHA, nou fitxatge en la davantera, com les desgràcies no vénen soles, un córner no forçat, va propiciar el gol visitant, avançant als de la VALL d'ALBAIDA i acabant així la primera part"

"La segona part, QUIQUE incorpora a MIGUI per a tractar de controlar el joc i no donar oportunitat als vistantes al robatori en 3/4 de camp i ràpid contractac.L'objectiu es complix a mitges, el domini va ser del SUECA, però les ocasions més clares dels visitants. MOHA va realitzar una jugada de davanter, gran desmarcatge i finalització...en fora de joc dubtós, TONI, GAYON, CUENCA i FEMENÍA van estar atents, CALZADO  es multiplicava, SILVIO i VISEN OSCA buscaven el gol, al fet va caure del ban visitant liquidant el partit, 1-3, només queda felicitar a L'OLLERIA, treballar més i tractar de guanyar diumenge pròxim al CATARROJA CF a les 11h45"