Noticia
 Patrocinador SD Sueca

EPICA AL INFANTIL SD SUECA 1-1 CD ENGUERA

08 de Octubre de 2017

Amb la visita d'un dels liders de la present temporada en les primers jornades, els de QUIQUE es sobreposen al marcador en contra i altre arbitrage més que discutible, amb 10 durant 25 minuts i amb 9 altres 30...........

Imagen principal noticia

En els 80, l'emblemàtic periodista radiofònic Alfonso Azuara, dividia als àrbitres en dues classes "falcons i coloms". Als primers els definia com col·legiats valents, arrogants, que no s'arrugaven davant la pressió i que amb les seues decisions solien acabar sent protagonista del partit. Als segons com a àrbitres emmotlables, prudents, que intentaven passar desapercebuts, que davant del dubte i la intimidació del públic afavorien a l'equip local. Què poc ha avançat l'arbitratge en el futbol en trenta i tants anys, perquè la teoria pot continuar vigent. Els equips es poden fregar les mans quan els toque un falcó com a visitant o un colom com a local. Lamentablement al Sueca en els seus dos partits com a locals li han dut dos jóvens falcons xoriguers, amb aspiracions a ascendir en la professió. Si el primer arbitratge de la primera au rapinyaire va ser polèmic, faltava que arribara ahir el seu germà i company de professió, per a rematar a la presa. Inexplicable el que es va veure ahir en el camp de L'Infantil, esperem que el mestre de falconeria arreplegue als seus pardals perquè volen per altres camps.El partit Als 5 minuts, l'arbitre, s'imagina una falta de Toni Barbero per a traure-li groga, en el 16 en un dels poques arribades que tindria l'equip visitant, l'Enguera acosegueix un bonic tant Una vegada mes al Sueca li costa arrancar, el partit s'iguala i es veu un partit entre dos equips que busquen la victòria. Massa igualtat per al col·legiat.... i en el minut 36, una altra falta de Toni Barberol li costa la segona targeta. . I si... entre el 5 i el 36 hi hagueren més faltes però les targetes tant sols eren per a Barbero. Amb deu el Sueca aguanta les envestides del líder fins al 45. En el descans Quique Martínez, aprofita per a realitzar canvis tàctics, dóna entrada a Gramache per Sílvio i situa a tres centrals. Ja ho va dir el mag Helénio Herrera, es juga millor amb deu que amb onze .

El Sueca ix en tromba i després de diverses ocasions, un altre mag Àlex González iguala el partit. Els arrossers en inferioritat busquen la victòria amb urpa i coratge , en el 58 practicament tot sol davant del porter, Alex perdona el segon i en el 64 el mateix jugador cau en l´area després del contacte d'un defensa visitant, el trenyella decidix traure-li la segona groga per interpretar que simulava, mateixa expulsió que va patir Fos amb el germa bessó del arbit fa dos setmanes.30 minuts de joc que aguanta el Sueca amb 9 i encara crea alguna ocasió per guanyar, mentre el senyor col·legiat continuava amb el seu show particular, cridant l'atenció del porter visitant perquè la botella la tenia on no tocava, visitant la banqueta local per a calmar no sé a qui, cridant l'atenció al preparador físic i als jugadors locals que calfaven en banda i parlant amb el delegat de camp.En fi millor ens quedem en la grandíssima imatge que dóna el nostre equip davant un equip imbatut.


Sin Comentarios


Iniciar sesion


Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración