Remuntada

02 de Octubre de 2017

Almussafes CF 1 - 2 SDS

Imagen principal noticia

El partit comença amb moltes imprecisions per part del nostre equip, cosa que aprofitava l'equip local per a crear perill. Femenia ens salvà en dues ocasions però a la tercera ja no pogué evitar el gol i en el minut 13, González Benavent feia l'1-0. Aquest gol canvià el partit per a bé, els arrossers en grup reaccionaren, comandant Gayón i el general Barbero , marcaren la ratlla i ja no deixaren passar cap. Al mig del camp Calzado alça el braç i digué "ací estic jo", ací, allà i en tots els llocs, ben secundat per Héctor i Adrian, el 15 es va fer l'amo i senyor del mig del camp, robava i creava, defenia i distribuïa, en punta Àlex González ficava la pausa i la classe i Roca.??

Roca, Vicente Roca, espectacular, diuen que no és davanter centre, no se el que és....., però si, el que fa en cada partit, es deixà la pell. Ell a soles ahir va fer avorrir el futbol, als dos centrals i als dos laterals, les lluità totes, no donà un baló per perdut. Peró tornem al partit.

Al minut 34, l'extrem dret, de l'Almussafes se'n anà de dos dels nostres amb gran destresa, s'autoagrada tant que volia més, encara a Visen en el cercle central i el menut dels Osca tirant-se amb tot a terra li lleva el baló netament, rapidament toca a Roca, aquest li la tornà a Visen que canvia el baló a l'altra part per a Calzado, Ángel aguantà el suficient l'esfèric, fins que Visen es va endinsar en l'àrea, aleshores la fica i gooooolllll del 7 del Sueca, gol de Visen , un contraatac de manual. Pim, pam, pum, rapidet i sense dolor, el Sueca empatava i dominava.

La primera part acabava en el marcador igualat, però mereixent millor resultat els visitants.

Al descans, Quique Martínez substituïa al lateral esquerre Gramache, el qual tenia targeta groga, per Silvio, aquest es ficava d'extrem i Calzado passava a situar-se de lateral, el canvi era sorprenent i arriscat però li va sortir més que bé, perquè els arrossers continuaven ben plantats., Al minut 7 el col·legiat no senyala un possible, més que possible, penal com una casa a Vicent Roca.

Al 63, Álex González se n'anava per banda esquerra i amb un extraordinari passe deixava sol a Visen per a fer el segon. El míster dominà el tempo dels canvis i donà entrada a Miguel Ángel, Álex González i Ándres. En cap moment l'equip li va perdre la cara al partit,al contrari ,haguera mereixcut algún gol més. Gran victòria d'equip.