SD SUECA

Menu

UD ALDAYA 2-0 SD SUECA, INOCENCIA CARA PORTERIA

22 de Enero de 2017

Els nostres jugadors els faltà punch davant un dels millors equips de la categoria, cosa que demostraren en la anada però no ahir, on el partit es desenvolupa al mig camp dels locals......

Imagen principal noticia

però els arrosers deuen de ser més atrevits cara porteria, el primer gol fou en un contratac, de fet el primer, al quart d'hora. Potser, que inclùs les baixes d'ultima hora modificaren la estrategia del mister, ara bé, els jugadors al camp ho donaren tot, de fet, en una jugada no finalitzada cap al minut 35 feia un baló llarg local i ficant el 2-0 local sense haver demostrat ni la meitat de joc que al partit d'anada...sols que xutaven a porteria a la minima oportunitat. La segona part canviaren dos jugadors i sistema i la SD SUECA es feia amb el domini del joc, bé per part del ADAYA per retindre el marcador, bé perque la SD SUECA apretaba de valent amb faltes laterals i posant als locals sense possibilitat de jugar amb el baló controlat. Sols un tira local en tota la segona part. Esperem propera setmana amb tot el planter a la disposició del mister, conseguir els tres punts, doncs ja es necesita.