SD SUECA

Menu

NAUFRAGI en l'INFANTIL, SD SUECA 0-5 UD ALDAIA CF

25 de Septiembre de 2016

Un gol als noranta segons desmunta als arrossers, que es mostren fluixos en defensa

Imagen principal noticia

No ha sigut un bon dia en l'INFANTIL, on s'ha bolcat l'escola per veure al seu primer equip, començament difícil, on FEMENIA no podia debutar amb el primer equip i EDUARD va eixir com a setmana anterior a defendre la porta de l'INFANTIL debutant a casa. Als pocs segons encaixava el seu primer gol, després d'un error en cadena en la parcel·la defensiva, que es van succeir durant tot el partit, així el segon, després d'un mal rebuig, la sabatada es va instal·lar en la xarxa local sense que EDUARD poguera fer res. Després vi una fase, on pareixia que la SDS, podria almenys abans del descans, acurtar la distància, però l'ALDAIA va demostrar ser un equip expert i sobretot clar candidat a l'ascens. La segona part, amb canvis, van intentar els arrossers aproximar-se al porter visitant, no obstant això, a l'hora de partit i en baló parat, aconseguia el 0-3 que rematava el partit i la moral dels hòmens de Verzosa, després l'ALDAIA es va agradar i va aconseguir dos gols más...ahora tot just queda que treballar per al pròxim partit" Jugaren: EDUARD, JULIO PEDRO, SAIZ,NICO,FOS, BONI,HECTOR,VITO, PENDI, EDU i CARPIO. MANU, EMMANUEL,SERGIO i DANI també jugaren