SD SUECA

Menu

VETERANS SD SUECA 1-2 RIBARROJA...NO HA POGUT SER

21 de Junio de 2016

Els VETERANS perden el partit i la oportunitat de repetir final al perdre dos jugadors per expulsió i dos penals en contra...a l'altra

Imagen principal noticia

"Els VETERANS SD SUECA van finalitzar passat dissabte la competició oficial, al caure eliminats en COPA per 1-2 contra el RIBA-ROJA en les semifinals, de penal i en l'últim minut. Encara així l'any ha sigut de notable amb el sext lloc en lliga (amb els mateixos punts que el quart classificat) i amb opcions de podi final fins a la penúltima jornada. Amb 16 victòries en liga,4 empatesy 8 derrotes en LLIGA més les 2 victòries i 1 derrota en COPA,54 gols a favor en total per només 29 en contra de 33 partits. Ara toca descansar..estem majors, però així i tot AMUNT VETERANS !! ‪#‎sdsuecajuntsomesforts‬