SD SUECA

Menu

A LA FINAL VETERANOS 2015 !!!! SD SUECA 1-0 DISCOBOLO-LA TORRE

21 de Junio de 2015

En un final epic, el gol de V. FERRER faltant deu minuts, els VETERANS se planten en la final en un calor sofocant i sofrint lesions dins d'un joc que l'arbitre no va saber tallar.

Imagen principal noticia

ESCRIVA,MENDEZ,GRANELL,BERNARDO,FERRER D,BIENDICHO,GRAU,REQUENA,HERMANO,MUÑOZ,FERRER V. També participen BORO "GALLO" i LLINARES. Aquestos son els noms de qui marquen una fita històrica pel club arrocer, en la seva secció de VETERANS. El partit fou, en la seva primera part, de domini del DISCOBOLO però les ocasions foren arroceres, de fet, la millor del DISCOBOLO fou quan estaven amb deu per lesió d'un jugador suecá. La segona part, la SD SUECA VETERANOS contracolpejaba millor per les imprecisions del equip campió de la seva lliga i la de CAMPIONS, i així faltant deu minuts una combinació jugada desde darrere fins davant, V.FERRER se plantava davant el porter rival i feia el 1-0. Com tot el partit la defensa suecana no deixava cap fisura, i s'arrivaba al final amb una victoria mereixcuda i aplaudida pels espectadors. La final se disputará en ANNA contra els VETERANS ALMUSSAFES, a les 18h00 proper DISSABTE 27 de JUNY. Per altra banda i a ALMUSSAFES també, el CADET SD SUECA arribava a la final on la perdia per penals, també una bona temporada realitzada per la SD SUECA CADET.