SD SUECA

Menu

EL XABIA SE TOPA AMB GOMEZ , SD SUECA 1-1 CD JAVEA

01 de Febrero de 2015

Decisiu el porter dels arrocers en els moments clau, davant un XABIA que tracta resarcirse del partit de la setmana anterior, intentant guanyar els tres punts del INFANTIL i quasi ho consegueixen.

Imagen principal noticia

Els xabiencs han apretat de valent i han estat molt atents a qualsevol errada dels locals, fet que han profitat en el minut 55 amb una falta a favor dels arrocers, la mala entesa de TINO i SELLENS propicia una contra que finalitza amb gol, encara que GOMEZ ho intentà, el rebuig del pal fou pels xabiencs. La veritat era just el marcador i fins el minut 70 no havia xutat a porteria el sueca, que prou feia aguantant. Fou MORELLO i la entrada de SILVIO i XISPA qui donaren una miqueta de reacció i orgull, i conseguixen el empat del primer penal que ens piten. A partir d'ahi, les ocasions se reparteixen, encara que els visitants més clares, al final un empat a un gol.....i altra jornada més. GOMEZ,CAPSI,CARBO,HUGO,TONI,SELLENS,CALZADO,BALDOVI,TINO,MORELLO i SELLENS. SILVIO i XISPA també juguen. Per la resta de fútbol 11 y fútbol 8, a banda dels aplasats pel mal oratge, no ha segut un bon cap de setmana...DISCOBOLO 3-0 VETERANS, RAFELGUARAF 2-0 SD SUECA B, UD ALZIRA B 1-1 JUVENIL A, JUVENIL B 1-5 CARCAIXENT, ONTINYENT B 2-1 CADET A, ONTINYENT B 2-1 INFANTIL A, ALMUSSAFES 10-0 INFANTIL B, BENJAMI B 1-10 POBLA LLARGA, CFB CASTELLO 4-4 PREBENJAMI A, UD ALZIRA B 0-2 PREBENJAMI B, QUERUBINS 5-0 SIMAT.