SD SUECA

Menu

FINAL "DE INFARTO" PER SOMIAR, SD SUECA 2-1 MASSANASSA CF

19 de Enero de 2015

La insistencia dels arrocers dona el triomf en el desconter, mitjansant ALEX, després de remontar un 0-1 en el minut 20, TINO ix al rescat i ALEX un partit on les ocasions més clares foren suecanes.

Imagen principal noticia

Amb el INFANTIL B com convidat, els arrocers sabien de la importancia dels tres punts davant el cuer, per una part faria bó el empat a casa setmana passada i poder somiar a fer coses importants aquesta temporada, doncs el pròxim rival será el CD DENIA. No podia comensar pitjor, després d'unes tentatives an cada area, fou el MASSANASSA qui ficaba el 0-1, en el minut 20, però la SD SUECA té un equip amb ambició, jove però amb pincelades de veterania, SILVIO i MORELLO ho intentaren però fou TINO que posava el 1-1 i empata abans el descans. La segona part fou un monolec, amb un MASSANASSA que puntuar era importantissim per comensar la segona volta puntuant, però la banqueta amb "XISPA", HUGO,ADRIA i ALEX, renovaben els esforsos, SILVIO,TINO,HUGO..però fou ALEX a les acaballes que ficava el 2-1 al marcador, els tres punts per certificar la permanencia quan abans i dret a sommiar si se guanya a DENIA proper diumenge a les 16h00 (horari confirmat). Per la resta de FUTBOL 11, derrota inesparada del SUECA B a SILLA davant el ESPERANZA. victoria del CADET A per 1-0 i tota una segona volta que amb regularitat podrien fer un bon paper. Els VETERANS després de 9 partits imbatuts pergueren el derby 0-3 davant CULLERA CF i derrotes per la resta, TAVERNES 2-0 JUVENIL A, ALMUSSAFES 6-2 JUVENIL B, ALGEMESI CF 10-0CADET B, INFANTIL A 1-5 SEDAVI A. En FUTBOL 8 salvo la derrota dels ALEVINS davant un lider imparable com ALMUSSAFES per 1-5,victories dels BENJAMINS A 4-1 davant ALMUSSAFES, BENJAMI B 2-1 CASTELLO RIBERA, PREBENJAMI B 3-1 davant CARCAIXENT, PREBENJAMI A empata a 1 gol davant CIUTAT ALZIRA i els QUERUBINS guanyen 4-12 a CARCER.