SD SUECA

Menu

DEBUTA LA SD SUECA B

24 de Agosto de 2014

La SD SUECA li empaten en el ùltim minut, la SD SUECA B perd en els ùltims minuts i el JUVENIL tracta de trobar el seu equip ideal.

Imagen principal noticia

El cap de setmana no ha segut profitós pels equips arrocers, la SD SUECA no va conseguir el triomf davant CASTELLAR-OLIVERAL per minuts, al gol de BORITO en el 85, li va seguir a baló parat en el desconter el empat 1-1 fou resultat final. ORTEGA,TOMAS i FLORS debutaren amb el primer equip. JORDI,HUGO,CARBO,TONI,CARRASCO,BALDOVI,SELLENS,CALZADO,ALEX,MIGUE i FOS. La segona part: ORTEGA,COLOMER, HUGO,TONI,CARBO,SALA,ADRIA,,TOMAS I,MARTIN,FOS i BORITO. La SD SUECA B debutà amb derrota per 1-2, pese a aelantarse al marcador, fou superat per la UD ALMOINES en els ùltims minuts, primer partit després de les carregues de treball, més sort a la propera vegada. I el JUVENIL continua sense definirse els grups i están paganto amb partits on els rivals están més rodats, en propers partits vorem més coses,de segur LEO TARIN i CARLES MARCO ja están treballant desde ja.