Noticia
 Patrocinador SD Sueca

Homenatge a les dones de la SDS

18 de Marzo de 2019

Partit entre la SDS Infantil i el Levante UD Femení

Imagen principal noticia

La Societat Deportiva Sueca va voler dedicar un partit a totes les dones que formen part del club, el partit no es va poder disputar el 8 de Març, perquè l'endemà hi havia competició de lliga. I va ser ahir quan es van enfrontar l'Infantil A del Sueca i el Levante UD Femení.
Igualtat és el que es va veure entre el conjunt arrosser i el granota, el partit va ser d'anada i tornada, dels que agrada, al públic.
Un públic que va omplir les dos primeres graderies per a animar als dos equips, però en especial a les suecanes , Meritxell la magnífica jugadora que triunfa en el Levante UD i Marta i Alba, les dos alevins del Sueca que van afrontar amb una naturalitat “pasmosa “ el repte d'enfrontar-se a jugadores, dos i tres anys majors que elles.
La gent i en especial les altres protagonistes de l'acte, les mares del Sueca, van animar amb fervor cada acció de les jóvens jugadores del nostre poble.
Un dels nous reptes de la junta directiva per a la pròxima temporada és fomentar el futbol femení i per a això vol recolzar-se i donar-li valor a les dones que ja formen part d'este club.
Dones com Manoli Egea vicepresidenta del Sueca , única dona en la directiva. Dona valenta que va entrar en la junta quan el club passava per un dels seus pitjors moments. El Sueca es recolzarà per a fomentar el futbol femení en totes les mares que cada diumenge animen els seus fills i filles i demostren que no sols els agrada el futbol, sinó que entenen de l'esport rei.
Però sobretot vol fomentar el futbol femení amb i per les seues jugadores, les primeres valentes que s'atrevixen a trencar barreres; Alba, Marta, Eyerus , Paula i Leyre .
Per que si elles poden.... la teua filla pot ... !
El món esta canviant i el futbol amb ell, Si vam veure a Suecanistes, com, Puchades, Sendra i Mañó, en la selecció nacional, perquè no pot ser la pròxima... una xica.. !


Sin Comentarios


Iniciar sesion

Leer también
01 de Noviembre de 2020SIN REACCIÓN
29 de Agosto de 2020NUEVO MAÍN SPONSOR
08 de Agosto de 2020UN GUANYADOR PER A LA MITJA
13 de Julio de 2020ARRIBA CHAHBOUNE EL GRAN

Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración