Tercer derrota i altra vegada en el descompte

Imagen principal noticia

BAC

Davant del Cullera, els aficionats arrossers van veure la millor versió del Sueca i tan sols, 6 dies després, la pitjor.
En l'Infantil els jugadors de Quique Martínez es van menjar l'herba per a recuperar el lideratge i este dissabte van fer poc o res per a mantindre-ho.
El Catarroja va eixir molt més decidit a pel partit i durant els 15 primers minuts va tindre ficat en el seu àrea, al fins ara líder.
Dominava n els locals, però sense aplegar a crear cap ocasió clara de gol, a poc a poc els arrossers van començar a desemperesir-se i a estirar-se, fins que van igualar en el joc als blanc i blaus i el partit es va començar a disputar-se en el centre del camp.
Hi havia tanta igualtat i tan poc acostament a les àrees que el partit s'estava fent llarg, per no dir avorrit.
Fins que en el minut 38, arriba Rubén Triguero i en una jugada aïllada i amb un poc de fortuna va aconseguir fer el primer gol.
Amb el mínim avantatge per al Catarroja es va arribar al descans, on el míster Quique Martínez va aprofitar per a realitzar dos canvis, donant entrada a Alex i Fos.
El Sueca va eixir molt més actiu que en els primers 45 minuts i va començar creant ocasions. Tenint el control de l'esfèric, va aconseguir tancar a l'equip rival. En el minut 60, Hugo penetrava en l'àrea local i era derrocat per un rival, penal. El de Fortaleny s'encarregà de llançar-ho i no va fallar, 1-1 .
Minuts més tard, Gayón aconseguia el segon de cap, però este gol va ser anul·lat pel col·legiat al asenyalar fora de joc.
El col·legiat va ser el tercer protagoniste del partit, que amb el seu arbitratge, va aconseguir que el partit no agafara ritme i sempre estiguera detingut.
Dels 45 minuts del segon temps, no seria desgavellat dir que només es van jugar 15, entre faltes, faltetes, interrupcions, expulsions i altres menesters, no va haver-hi futbol.
Tot pareixia indicar que el partit acabaria 1-1, però el Sueca no va saber mantindre este resultat i com va succeir en Silla i com va succeir a Alginet, el Catarroja marcava el segon en el descompte. Després de servici de cantó, el tanc T-90, el més mortífer, Juanvi Costa , rematava de cap per a fer el 2-1 i donar una gran alegria a la  seua afició.