COSA DE TRES

20 de Enero de 2019

Sds 3- 0 Racing. Visen Osca revoluciona el partit

Imagen principal noticia

Va acabar la jornada 17. Va véncer el SUECA per TRES gols, va golejar el líder, La LLosa, enfront del cuer per 6-0 i va véncer el tercer classificat, l'Almussafes, per 2-4 al quart en la taula.

Encara que queda molta tela que tallar i molts punts que disputar, pareix que la lliga és cosa de tres.

Els tres primers de la taula comencen a posar terra de per mig i veient els números i les diferències amb els seus perseguidors, tot fa pensar que per a la primera plaça queden tres pretendents, La LLosa, Sueca i Almussafes.

Per tres gols va véncer hui l'equip arrosser al quint classificat, el Racing d'Algemesí, igual que va succeir en el partit d'anada, els primers 45  minuts acabaren  en taules, però esta vegada sense gols en el marcador i igual que va succeir en l'estadi Municipal, el Sueca, va demostrar en la segona mitat ser molt superior al seu rival.

En la represa, Quique Martínez va donar entrada a Visen Osca, qui només necessita 4 minuts per a revolucionar el partit.  L'extrem va ficar la quinta,penetrà en l'àrea, se'n va anar del seu primer defensor i en el seu segon dribling va ser derrocat, penal clar que Hugo Sansaloni no va desaprofitar, 1-0.

Amb el marcador en contra el rival va estirar les seues línies per a buscar la porteria de Femenía, però el que va tornar a veure porta, va ser el Sueca. En el 73 Pau Carpio substituïa el mag Alex Gonzàlez i 3 minuts més tard el xicotet dels Carpio aconseguia el seu primer gol en lliga amb el primer equip.

De nou el xicotet dels Osca es va imposar per la seua banda i li va servir en safata el segon al seu company i amic Pau Carpio qui no perdonà. A partir d'ací els visitants van abaixar els braços i el Sueca ja va jugar a plaer, només faltava el gol de l'emperador, en el 81 apareixia AGUS per a marcar un golas i posar el 3 en el caseller del SUECA i així sumar 3 punts més.