GELATS

15 de Enero de 2019

El Sueca perd el Lideratge

Imagen principal noticia

Feia fred en el camp de L'Ermita però els Suecanistes es van quedar gelats quan Borja Fernández, en el minut 90 marcava el gol de la Victòria de l'Alginet B.

Inimaginable, Inesperada i injusta,així, va ser ahir, la segona derrota del Sueca.

En els primers 45 minuts als arrossers se'ls va veure embossats en atac, davant d'un conjunt molt fort en defensa.

Nomes dos ocasions va tindre el conjunt de Quique Martínez en la primera mitat per a batre el porter local.

Per la seua banda L’ Alginet , estava tan arrere que només va tindre una ocasió però la que va tindre, la va ficar en la xarxa

En el 34 , després d'un rebutg d'una falta, l'Alginet s'avançava en el marcador, amb el 1-0 es va arribar al descans.

En la represa, Quique Martínez va introduir una variació tàctica i va Donat entrada als germans Osca.

Els canvis van funcionar i El Sueca es va mostrar molt més vertical i va començar a generar molt més perill, fruit d'això arribaria l'empat.

Per al gol, Va haver-hi Intercambi de papers, Agus es va encarregar de penjar el baló des de la banda a l'àrea i Hugo Sansaloni de CAP va rematar de forma perfecta, 1-1.

El Sueca va continuar generant perill en l'àrea de l'Alginet però no va saber o no va poder materialitzar el segon.

En el minut 90 arribava la gerra d'aigua freda, un infortuni de l'equip arrosser, era aprofitat pel davanter blavet i deixava el Sueca sense puntuar.

Així es el futbol.En el camp de Catarroja, En el minut 92 Muñoz marcava el gol de la Victòria per al CD Llosa.

En el minut 90 en el camp de L'Ermita, Borja Fernández feia el segon per a L'Alginet. Estos dos gols deixaven el Sueca sense el lideratge que mantenia des de la jornada 2.

Si, estiguérem en la jornada 30, probablement estaríem plorant la nostra desgràcia però estem en la 16 i queda un mon.