SD SUECA

Menu

EL LIDER CAU AL MORERA, SILLA CF "B" 2-1 SD SUECA

19 de Noviembre de 2018

En el ùltim minut perd la seva imbatibilitat, ara toca aprendre i traure els dos partits d'aquesta setmana vs CULLERA CF i CD BENIFAIÓ

Imagen principal noticia

I ES VA PERDRE
15 partits ha estat invicte l'equip de Quique Martínez, una grandiosa ratxa de resultats que va començar el 10 de Març guanyant en el camp del Catarroja i que va acabar ahir en el camp Municipal Vicente Morera.
7 victòries consecutives en el tram final de la temporada 17/18 més 7 partits guanyats i 1 empat en l'actual , 43 punts de 45 possibles, mostren el gran nivell en què es troba l'equip arrosser.
Ahir El Sueca va caure derrotat pel mateix resultat que ho va fer l'última vegada, 2-1 en el camp de L'OLLERIA.
Quique Martínez va sorprendre, fent debutar al jove porter Velasco, a qui no hi ha que assenyalar ni de bon tros com a responsable de la derrota i situant a Visen Osca com a lateral dret, deixant en el banc a Alex Marí i Toni Barbero més habituats a tasques defensives.
Amb un equip a priori més ofensiu el conjunt arrosser va tindre la possessió del joc en els primers 45 minuts, però va crear poc perill davant dels locals, que es van dedicar a tancar-se en el seu terreny.
En els primers minuts de la segona mitat els visitants sí que van crear verdader perill , sent l'ocasió més clara la de Joan Fos que va enviar el baló al travesser. Però a poc a poc els sillers van començar a eixir al contraatac, a la busqueda del ràpid i perillós davanter, Marco López.
En el minut 64, el col.legiat assenyalava penal a favor del Silla, per una falta d'Ivan Gayón, qui va veure cartolina groga, acció que seria clau per a l'esdevindre del partit
Abel va transformar la pena màxima i va avançar als blanquets, però Mario Cuenca al minut igualà novament l' encontre.
Després d'uns minuts de descontrol en el joc , el Silla li va trobar l'esquena als centrals i va deixar sol a Marco López però abans de que entrara en l'àrea , Gayón el frena amb falta, acció que li va costar la segona groga.
Amb 10, el Sueca va seguir dominant la possessió de l'esfèric i buscant amb més ímpetu que el seu rival, amb 11, la victòria, que es va trobar en el temps de descompte després d'un servici de cantó.