SD SUECA

Menu

TRES PARTITS, TRES VICTORIES, 11 GOLS

09 de Abril de 2018

Els de QUIQUE reaccionen a temps, fan vibrar el INFANTIL (SD SUECA 3-0 CDJ PICANYA), produeixen un cortocircuit a CATARROJA (CATARROJA CF 2-3 SD SUECA) i enmudeixen el ANTONI PUCHADES (PROMESES 1-5 SD SUECA)

Imagen principal noticia

VISEN OSCA va fer botar els ploms al municipal amb dos gols, aplasava el partit i ficaba un carrusel de partits seguits al aplasarse elpartit de CATARROJA.  Ha tardat en vindre la efectivitat al equip arrocer, afortunadament a temps, MARIO (2 gols) i VISEN OSCA amb gran actuació del equip feien vibrar al INFANTIL amb un gran joc i un bon resultat 3-0 davant el CDJ PICANYA, tres dies després a CATARROJA, MOHA feia el seu primer gol i el 0-3, partit sentenciat...doncs no,els locals apretaren de valent, morint a la voreta, CATARROJA CF 2-3 SD SUECA, i dissabte al ANTONI PUCHADES, els rojets conseguiren una victoria basada en una condundent defensa, un agresiu mig camp i en un encert rematador, es dir, un partit perfecte, el tanteig durá vint minuts, VISEN OSCA i ALEX amb boniques combinacions ficaben un 0-2 mereixcut i no perque el PROMESES no ho intentara, però els visitants estaben dolsos, HUGO fou tombat dins l’area , penal , gol i 0-3 abans el descans. No volia complicarse la vida la SD SUECA, QUIQUE,  feia valer la seva experiencia en CATARROJA , per tractar de no sofrir com aquell partit,  i els  xicons foren consequents, conseguien frenar als locals i damunt ficaben el 0-4 mitjansant MARIO. Una falta dels locals ficaba el 1-4, la segona unitat eixia al camp i MOHA ficaba el 1-5 amb un excelent tir creuat.

Amb esta victoria, tres punts més, certificant el bon moment que travessa la SD SUECA, fent una recta final de campionat molt bona. Ara toca proper diumenge el LLOSA a les 11h45