SD SUECA

Menu

PRIMERA DERROTA......SD SUECA 0-1 PICASSENT CF

25 de Octubre de 2017

PRIMER PARTIT PERDUT, AMB 10 DESDE EL MINUT 30....PERÒ MAI LI PERGUEREN LA CARA AL PARTIT.......

Imagen principal noticia

Frustració i Impotència en L'Infantil.El Sueca perd el seu primer partit aquesta temporada.FRUSTRACIÓ. Dura derrota la viscuda el diumenge en l'Infantil i és que l'equip arrosser ho va fer tot per a guanyar i se'n va anar de buit, davant d'un rival que en cap moment va demostrar ser superior al Sueca.Va començar dominant el partit la SDS , però l'oportunitat més clara la va tindre el Picasent amb un llançament al pal dret de la porta de Femenia. Després de diverses aproximacions locals, en el minut 30, Toni Barbero rematà de cap, d'esquena a la porteria, el seu marcador va caure a terra, amb una bretxa en la cella, en veure la sang que tènia el jugador visitant, el col·legiat, va decidir traure roja directa al central del SUECA.Assenyalar que en la grada no es va sentir reclamar a cap aficionat visitant la falta, i això que no era una afició silenciosa, assenyalar que cap jugador rival va reclamar falta, només el Sr. Ripoll Berenguer en veure la sang va entendre que era una entrada amb excessiva força i mereixedora de roja directa, només ell va entendre que el nostre jugador va anar fer mal al contrari. La mateixa jugada en el centre del camp en el minut 66, defensor del Picassent colpeja en saltar a Calzado, l'arbitre dóna la llei de l'avantatge perquè el baló aplega a un jugador del Sueca, però no deté el joc després per a traure groga, en aquesta jugada no hi ha sang i el col·legiat no es mareja.Impotència: Tercer partit a casa i tercer partit que acaba el Sueca amb inferioritat numèrica, segon partit des de el minut 30 amb 10. Seguim amb el partit, després del fatídic minut 30 el Sueca, trau tota la ràbia i coratge, busca amb interès la porteria contrària, però no aprofita cap de les oportunitats creades i se'n va al descans amb un jugador menys i un immerescut 0-0. En la represa l'equip visitant mostra els seus millors minuts i aconsegueix marcar en el 52 per mitjà d'Albentosa, pocs minuts després, el col·legiat assenyala penal a favor del Picassent, un 0-2 podia deixar pràcticament afonat al Sueca, però va aparèixer Femenia per a impedir que el partit es liquidarà, la parada del porter va donar ales als jugadors per a tornar a buscar el gol, però amb un Picassent tancat en l'àrea i un desafortunat Sueca de cara a porteria, el resultat ja no es va moure.