Noticia
Patrocinador SD Sueca

Viel Carrocerias nou patrocinador de la SD SUECA

21 de Septiembre de 2017

La SdS i la companyia Viel Carrrocerias signen per tres temporades

Imagen principal noticia

Ens complau anunciar que la S.D. Sueca i "Viel Carrocerias" han arribat a un acord pel qual, "Viel Carrocerias", passarà a ser  el principal patrocinador dels equips inferiors del club arrosser, per a les tres pròximes temporades.

Fins a juny del 2020 el logo de l'empresa lluirà en la part central de totes les camisetes blanques dels equips de l'escola, desde querubins fins a juvenils i també de l'equip de Veterans.

En l' actualitat " Viel Carrocerias" compta amb una àmpla i variada gamma de productes creats per a solucionar els problemes de transport, arreplega i elevació. En els últims 10 anys s' ha especialitzat en el desenrotllament de productes destinats al sector del medi ambient i l'arreplega de residus. Disposa d'equips portacontenedors de ganxo i de cadenes, de distintes capacitats. Construeixen carrosseries de qualsevol tipus: carrosseries basculants, dúmpers, carrosseries obertes, carrosseries portamaquinaria i portacotxes, contenidors per a l'arreplega de residus amb capacitats de 3m3 fins a 30m3.

El seu departament tècnic estudia qualsevol solució tecnològica per a adaptar el vehicle a les necessitats requerides. Tot això avalat amb la qualitat i experiència d'estar més de 40 anys en el mercat del vehicle industrial fabricant productes amb la tecnologia més puntera, a un preu molt competitiu.

Benvingut al club . #sdsjuntssommés forts


Sin Comentarios


Iniciar sesion

Leer también
16 de Junio de 2020PEÓ QUALITAT SUPREMA
13 de Junio de 2020MITU FITXA PER LA SDS
12 de Junio de 2020DON PACO TORNA A CASA
12 de Junio de 2020AYOUB NOU ARROSER

Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración