PRIMERS TRES PUNTS, VALL D'ALCALANS 1-2 SD SUECA

18 de Septiembre de 2017

La SD SUECA disfrutá de superioritat i va confirmar el bon treball de pretemporada

Imagen principal noticia

El partit comença molt igualat amb dos equips que jugaven al futbol de forma molt diferent.L'equip local amb un joc molt directe, buscava sempre al seu davanter centre, Paco Martínez, un killer que sabia jugar d'esquenes i esperar l'entrada dels jugadors de segona línia. Per la seua banda el Sueca intentava dominar el partit tenint l'esfèric i dominant la possessió.

Al minut 9. Un baló penjat a l'area a la recerca del 9 de la Vall, provocà que Gramache en l'intent de rebutjar, rematés dins de la seua porteria. 1-0 per als locals.Al minut 15.Héctor Clarì per una falta al centre del camp va rebre la tarjeta groga, Contreras volent ser el més espavilat de la classe, trague ràpidament la infracció, però l'arbitre l'amonestà, perquè no li havia donat el permís corresponent per a traure.Al minut 31. Una vegada més aparegué el nostre amic Contreras. Àlex González iniciava una contra més que perillosa i el dorsal 4 de la Vall, l'agafà de la camisa per a frenar el contracolp. Segona groga i expulsió.Amb 10 en el camp, el tècnic local va preferir endarrerir al davanter Paco Martínez al mig del camp i li va fer un gran favor a la SDS, ja que ací va desapreixer el Martínez de la Vall , tan va desaparèixer que va ser substituït al 42 de la primera part.I va començar a aparéixer el Martínez de Sueca, Adrian, el mariscal de camp, manava, ordenava i marcava el temps del partit, amb facilitat trobava a Álex i a Silvio i buscava a Roca en punta.Al minut 41, el mateix Adrian des del mig del camp, va ser l'únic de tot l'estadi en assabentar-se que el porter es trobava uns metres avançat......llança el baló de manera precisa, amb la justa potència per a què l'esfèric tocara la xarxa sense que el porter, poguera evitar-ho.L'afició local es quedava de pedra i l'arrossera embogia, amb el que de segur, serà un dels gols més bonics de la temporada.Al minut 1:30 de la segona mitad, Silvio , al que tan sols li falta el gol per a arrodonir una excel.lent actuaciò, va traure un corner a la perfecció i Toni Barbero rematà de forma impecable per a fer l'1-2, la vella guàrdia tornava.La SDS tenia dominat per complet el partit, les ocasions se succeïen, Àlex González, Fos en dos ocasións, Silvio en altres dos, Roca e inclòs Gayon hagueren pogut fer el tercer. El Sueca es trobava tan còmode al camp, que al final fins deixa d'insistir cara porteria, cosa que aprofita l'equip local per a arrear una última espenta a la recerca de l'empat, amb cor i garra, penja balons a l'area, però Femenía també jugava i va fer dues bones aturades que impediren un mal resultat.Alineació: Femenia - Molina - Gramache - Gayòn - Toni - H. Clari - Adrian - Calzado - Silvio - Àlex- Roca.També jugaren : Fos - Visen Osca - Dani Osca i Andrés