SD SUECA

Menu

DOS VICTORIES MÉS EN ELS AMISTOSOS !!!!!

08 de Septiembre de 2017

AMB DUES VICTORIES, UNA COM A VISITANTS I L'ALTRA COM LOCALS, LA SD SUECA AVANSA A BON RITME PER LA LLIGA...DEMÀ DISSSABTE ÙLTIM AMISTOS AL REAL DE GANDIA A LES 18H00

Imagen principal noticia

Sds 5 - 1 Silla B Dormint començaren ahir el partit els arrossers i és que en els primers cinc minuts de joc, els visitans ja havien creat tres clares ocasions i en l'última, perquè no en tindrien més durant tot el que quedava de partit, els de Silla feren el 0-1. Amb el gol despertaren els locals i prompte Àlex González ficà l'empat en el marcador, els de Quique Martínez començaren a trobar-se còmodes al camp i a realitzar bones combinacions.Al minut 17, Àngel Calzado meravella a la grada de l'Infantil amb la seua jugada. Pràcticament des del mig del camp i sense menejar-se del lloc, el suecaniste al més pur estil José Tomas, tan sols li faltava el capot i la "montera", retallà amb la dreta al rival, olé...!, altra envestida del rival, amb temple i mirant a la porteria retall amb l'esquerre, ole...!, i per a rematar, envià un míssil a l'esquadra de la porteria, GOL!.L'afició reconegué la faena d' Ángel amb una gran ovació.Els germans Osca, Edu i Visen s'uniren a la festa amb altres dos gols de bella factura, per a delit del públic.Però tot no podia ser felicitat, quan faltaven tres minuts per al final del primer temps, una entrada fortuïta, la qual va fer un soroll que es va escoltar a tot el camp, acabà amb lesió del nostre capità. Edu Osca abandonà el camp amb l'ajuda dels companys i amb un rostre de dolor que deixà a la grada amb silenci i preocupació.La segona part va ser més del mateix, domini absolut del Sueca i un gol més obra de Joan Fos de vaselina.Titulars : José - Salva Pascual - Toni Barbero - Fede - Gramache - Dani -Calzado - Alex González - Migui - Edu - Visen.També jugaren: Silvio- Julio Pedro - Molina - Tino Fos -Andrés - Joan Fos - Adrian - Hector Clari - Cuenca - Gayon.Destaquem el debut del nou porter José i que Toni Barbero #tornaalcampdeL'Infantil.I desitgem la millor recuperació del capi Edu Osca.

CRONICA DEL MANISES-SD SUECA

L' amateur guanya a Manises, 1-2 amb gols d' Andrés García de penal i de Calzado.Els veterans començen la pretemporada amb derrota davant L' Alcudia.