SD SUECA

Menu

TROFEU VETERANS, VET SD SUECA 4-1 VET EMPLEATS FORD

31 de Mayo de 2017

PRIMERA VICTORIA LOCAL EN UN ESTIU DE TORNEJOS, ELS VETERANS OBTENEN LA VICTORIA DAVANT D'UN EQUIP QUE NO HAVIEN GUANYAT EN LA LLIGA REGULAR

Imagen principal noticia

I es que els nostres veterans, primers campions locals, se prengueren el partit seriosament i tractaren de jugar al futbol, fruit d'eixa fluides fou el primer gol de GRANELL rematant de cap una excelent treta de falta de DAVID FERRER, les ocasions es succeien i fou en un passada de trenta metres de GRANELL on BRUNO prenia a la defensa adelantada i feia el 2-0.

En eixe moment els visitants estiraren linies, però inquietaven poc  PACO i fou en una jugada iniciada en defensa per CHARLY, BRUNO rebia el pase i ficava un 3-0 que sentenciava el trofeu.

La segona part, fou una repetició de la primera part i LUCAS en una treta de falta de JULIO feia el 4-0, amb més ocasions dels locals per pujar el marcador.

A la fí, els visitants feren diana, amb un gol del seu jugador més destacat, RAUL.

A la fí, el president de la entitat JUAN JOSE CARMONA feia entrega a VICENT FERRER del trofeu de VETERANS, UN ESTIU DE TORNEJOS A LA SD SUECA.