SD SUECA

Menu

ALCACER CF 3-1 SD SUECA, ALTRE PENALTY AL 90...I VAN......

24 de Abril de 2017

Un nou penalty inexistent en el 90 marca un partit on no es mereixeren perdre els nostres jugadors, diumenge proper tots amb el equip per assegurar la permanencia.

Imagen principal noticia

La Societat Esportiva sueca a jugat aquest cap de setmana un partit contra l'Alcàsser equip que disputa el liderat a Sant Marcel·lí el partit es va iniciar a bon ritme per part dels dos equips.El sueca mostrant una gran solidesa defensiva, destruint joc i creant accions de contra molt perilloses.Per la seua part, el Alcacer intentant buscar un joc directe fins a 2/3 de camp per fer-allí amb el baló i crear accions combinatives entre línees per crear perill.La primera part acaba amb el resultat de 0-1 a favor del Sueca gràcies a un gran gol de Francisco Hidalgo des de 40 metres de distància superant al porter de l'equip rival que es trobava avançat.La segón part ve marcada per l'expulsió del juvenil Marc López la qual obliga al Sueca a centrar-se més si cap amb el treballar defensiu, mostrant-se sòlid davant les accions d'atac del Alcacer, i tenint diverses oportunitats d'ampliar distancia al marcador, amb diverses contres que no acaben en gol per la falta de definició.L'alcacer consegueix empatar el partit amb una acció previa a una falta en atac d'ells, on l'àrbitre no aprecia falta del atacant del Alcacer.Al minut 90, l'alcacer es posa per davant al marcador, executant un penal inexistent assenyalat per l'àrbitre.Amb el 2-1 i l'equip destrossat per vore com van perdent per factors externs al seu gran partit, encaixen l'ultim gol, el 3-1, després de perdre el baló, amb un tir allunyat, estant Femenia fora de la porteri