SD SUECA

Menu

MORIR A LA VORETA. CD SAN MARCELINO 2-1 SD SUECA

03 de Abril de 2017

Els arrocers se queden a cinc minuts de donar la sorpresa al camp del lider, el tempraner gol de EDU OSCA no aprofita per traure cap punt, però si bones sensacions pel ultims partits

Imagen principal noticia

I es que el 1-5 de l'anada es veia al ambient, els locals estaven confiats per traure un partit fàcil, la sorpresa fou als primers minuts el gol de EDU OSCA que posava el campionat calent, amb gran decisió els blanquets trevallen de valent la primera part i el lider es veu sorprés i nerviós, acabant així la primera part.

La segona fou jugada, amb molta intensitat per part dels dos equips amb tot el que es jugava tant per la part de dalt com per baix, als deu minuts de la reanudació empataven els locals i tractaven de ficar nerviosos als visitants.

La realitat fou que mentres els locals tractaven de fer el seu joc i marcar, els visitants no podien inquietar als locals i al no crear un perill real, es dir, amb combinacions o jugades per banda els jugadors del SAN MARCELI se ho anaven creient, la lesió de FEDE al turmell fou determinant també i encara que MANOLO tractá de recompondre l'equip, finalment foren sopresos per un error no habitual en els ultims temps a la defensa de la SD SUECA i el que feia més mal..a cinc minuts del final, a la fí, tot se jugará aquest cap de setmana a casa DISSABTE  a les 17h00 davant el PICANYA on l'ajuda de tots els aficionats i escola no estariá de més per traure tres punts vitals.