SD SUECA

Menu

SD SUECA 1-3 PICASSENT CF, ELS ARROCERS FORA DE LLOC

06 de Marzo de 2017

I es que els locals, no entraren en cap moment dins del partit, que es va decidir en la segona part on els xuts llunyans visitants sorprenen a FEMENIA

Imagen principal noticia

Així com tots els partits anteriors de tres mesos cap aci, la SD SUECA tractava de jugar al futbol, treballava com un acordeó i es ficaven rapidament en el partit, dissabte no fou així i no seria per ganes dels jugadors que ho intentaren. Per part visitant, els visitants feien molt de mal en el joc interior on feien superioritat davant BONI i FRAN que tractaven de jugar i donar balons als interiors sense exit. La zona defensiva aguantava el cero al marcador i així acababa la primera part. En la segona, une error defensiu propiciaba que en segona jugada (onforen superiors els visitants) el 0-1. Fos entraba en eixe moment al terreny de joc i en una falta feia el empat (1-1), però poc ens duraba l'alegria, altre error defensiu ficaba el 1-2 al marcador i els arrocers estiren linies, sense exit, ja que es fiquen en una jugada dubtosa el 1-3. Els suecans donaren la cara en tot moment, tractant de reduir o empatar el encontre, però fou insuficient, setmana propera contra el ALGEMESI, on serà important no perdre.