UN PUNT PER SUMAR SD SUECA 1-1 ALMUSSAFES CF

19 de Febrero de 2017

Sumar es important, i aixó pese altres factors, els arrocers ho tenen asumit, amb un gran treball amb més de mig hora amb un menys

Imagen principal noticia

Aquest equip no té sostre, sap lluitar,sap sufrir,sap sobrepondres a les baixes i també a efectes externes. Amb una mig hora de gran fútbol dels locals on no saberen materialitzar, el ALMUSSAFES es va refer amb una errada en un pase i un gran xut, on el gran DAVID FEMENIA feia la parada de la tarda, ahi foren millors els visitants però amb una gran falta de VISEN OSCA i excelent rematada de OSCAR, feia el 1-0. La segona part, les decisions externes feren una expulsió NICO molt rigurosa al minut 60, a continuació un penalty després de unes dobles mans visitants i sense haver colp, fou materialisat pel millor jugador visitant, encara que FEMENIA va estar a punt de parar. La seguent mig hora la SD SUECA es va ficar a treballar i no deixar jugar a un ALMUSSAFES pobre en la proposta de joc, de fet només un remat de baix dels pals que enviaren fora fou la millor ocasió visitant. Ara bé, les contres de la SD SUECA pogueren haver donat una victoria, MIGUI i sobretot EDU OSCA amb un potent tir haveren pogut fer la tercera vitoria seguida, encara aixi, puntuem, dels tres punts de la primera volta, la segona porten 9 a la mateixa altura. Ara toca SILLA, on la victoria faria bó aquest punt. FEMENIA, LUCAS,NICO,FEDE,PENDI,BONI,FRAN,VISEN OSCA, EDU OSCA,OSCAR i CARPIO. GRAMCHE,MIGUI,DANI OSCA i JULIO PEDRO