SD SUECA

Menu

NICO ES SUMA A LA EPICA, TORRENT CF 2-3 SD SUECA

13 de Febrero de 2017

Els arrosers s'imposen al SAN GREGORI en un gran partit de tot el equip, on triomfa el treball defensiu i l'encert cara a gol

Imagen principal noticia

Ixiren els blanquets amb les coses clares per traure el partit, vital per les aspiracions del grup, i així el nostre capitá EDU OSCA adelantaba en un bon pase de MOHA i de cap a la SD SUECA en un primer quart de hora on el treball de tots fou fundamental per parar els torrentins que tractaven de combinar amb rapidesa però BONI i FRAN donaven el ritme del partit, la joventut del grup fou fundamental al permetre el empat en clarissim fora de joc en els ùltims minuts amés de ser el primer tir entre els tres pals dels locals. Les molesties de FOS i VISEN OSCA donaren pas a CARPIO i OSCAR, els locals tractaren de dominar en el camp, però CARPIO en una errada de la defensa ficava el 1-2 i els millors moments de la segona part dels arrosers, EDU OSCA i MOHA en dues cabotades no pogueren tancar el partit i el futbol es com es..penal en contra que transforma i empata el màxim goletjador de la categoria. Lluny de desanimarse, el grup volia els tres punts i en una falta lateral treta per EDU OSCA i rematada per un gran NICO en segona joventut feia el tercer. Després cinc minuts de inquietud amb una defensa alrededor de FEMENIA amb un posible penal. Al final, victoria i tractar de recuperar jugadors pel proper DISSABTE davant ALMUSSAFES, importantissim.