SD SUECA

Menu

PLUTJA DE GOLS AL INFANTIL, SD SUECA 5-1 LEVANTE-ALFAFAR

05 de Febrero de 2017

I es que els arrosers, en la despedida de HECTOR, donen una bona imatge per afrontar el ùltim tram de la lliga amb optimisme. FEDE, EDU OSCA, VISEN OSCA, NICO i FOS fan realitat un partit que la entitat necesitava.

Imagen principal noticia

Fou en els primers minuts quan es notava qui volia guanyar el partit, a la treta d'un corner FEDE posava per davant a la SDS, 1-0 i dos minuts més tard, el capità EDU OSCA feia el segon...un moment de relaxació feia que el marcador perillara amb una falta lateral que feia el 2-1...però en eixos moments l'altre equip falla i els locals s'avansen en un gol en propia porta d'un llansament de VISEN I després NICO amb el 4-1 ficava un marcador molt esperat per l'afició. No obstant i per evitar sorpreses, la segona part fou de la mateixa intensitat i incluint els canvis tots treballaren de valent, fent moltes ocasions de gol, FOS fou l'unic que ficava el 5-1 de vaselina i després la segona unitat MIGUEL ANGEL, CARPIO, OSCAR també disfrutaren de les seves ocasions, al remat tres punts importants però res está acabat, hi há que continuar. Hui ha debutat PERIS a la porteria amb bona nota. PERIS, LUCAS, FEDE,NICO,PENDI,HECTOR,FRAN,VISEN,EDU,FOS i MOHA. MIGUEL ANGEL, CARPIO, OSCAR i BONI també participen