SD SUECA

Menu

EMPAT A TOT. PROMESES 2-2 SDSUECA

29 de Enero de 2017

En un partit disputat en tots els racons del terreny de joc, el partit es decideix per accions a baló parat.

Imagen principal noticia

I es que les dimensions del TONI PUCHADES, no donen per a més, es juga al joc directe i es tracta de combinar però es tot a base de disputa i segones jugades i ahí la SD SUECA ha millorat molt desde principi temporada, s'adelantaren el promeses (1-0) en el 21, però VISEN OSCA en una falta magistral feia el empat i donava pas als millors moments del SUEQUETA fins a la mitja part, FOS obligaba a MARC estirarse a les acaballes de la primera part. La segona part comensaba amb els nostres dormits i un penal al quart de hora, que quan tel piten t'alegres i quan el rebs no ho entens perque setmanes anteriors no se han pitat, DAVID no va poder pararlo i el 2-1 pujava el marcador. VERZOSA introduia les seves variants per anar pel partit i el partit entraba en una fase on les accions a baló parat eren disputadissimes..a la fí una treta de corner de MIGUEL feia que NICO empatara el partit a 2 gols. Faltant cinc minuts més prolongacions era expulsat FOS, i sol una ocasió dels locals feia perillar el empat. A la fí, sumem, proper dimecres altre partit important i diumenge també, setmana important pel objectiu. FEMENIA, LUCAS,FEDE,NICO,PENDI,HECTOR, FRAN. FOS,VISEN OSCA, OSCAR, EDU OSCA. També participen, MARC, MOHA, CARPIO, MIGUEL.