SD SUECA

Menu

EMPAT INJUST, SD SUECA 1-1 CATARROJA CF

08 de Enero de 2017

Els arrosers trauen un punt, bones sensacions de joc, moltes ocasions no aprofitades i FEMENIA salva un punt a les acaballes del partit, no s'aprofita el fùtbol que es va fer ahir al INFANTIL

Imagen principal noticia

I es que la SD SUECA es va imposar clarament en joc al CATARROJA, tenint moltes ocasions clares en un partit on la primera part va ser blanca, però no es pogueren materialisar. La segona part, durant un quart de hora, es marcà el gol suecà a centre de EDU en una falta lateral, rematant FRAN i ficant el 1-0, les ocasions es van succeir, MIGUI, EDU, FOS i finalment EDU que conseguia marcar i inexplicablement el arbitre anulaba, fou en eixos moments que de un nores, estavellaven al pal un rebot del mig camp els visitants, en eixe moment es va produir lo unic bó dels visitants que pareixien reviscolar, però FEMENIA va estar segur fins que profitant un rebuig seu, marcaba en un posible fora de joc els visitants. A partir d'eixe moment el partit entrà en una dinamica on pareixia que qui marcaba es feia amb el partit, seguent la més clara la de VISEN OSCA, al final empat a un , primer empat de la temporada, ara a fer ho bó davant VALL D'ALCALANS, una victoria faría bó aquest empat, proper DIUMENGE a les 17h00