SD SUECA

Menu

SEGONA PART NULA, PARTIT PERDUT SD SUECA 1-2 ALGEMESI CF

13 de Noviembre de 2016

Després d'una mitja part d'un bon nivell on el marcador deuria de haver estat més abultat´la relaxació s'apodera dels arrocers que reaccionen massa tard

Imagen principal noticia

I es que els arrocers desaprofitaren una gran primera part, on les ocasions eren clarament locals, un gran treball d'equip feia que la baixa de DIOP als vint minuts no es notara, finalment fou EDU OSCA a la segona que feia el 1-0, amés de MIGUI, VITO i FOS, l'ALGEMESI, només tractaba que la desfeta no fora a més esperant el descans. Realment no foren els arrocers conscients que el seu treball podia caure en sac foradat, i aixó que FEMENIA salvaba el equip amb una gran aturada als cinc minuts, poc després una falta indirecta produida per una perdua de temps, feia que el ALGEMESI CF empatara amés de creure que podia ferse amb el partit, la SD SUECA no feia perill i no tenia el baló amés els de la RIBERA ALTA apostaren per dos davanters, i en una acció després d'una gran aturada de FEMENIA, el seu rebuig feia el 1-2 al minut 80. Encara així, MOHA, CARPIO en tres ocasions i VITO, haveren pogut maquillar el resultat...no tenint l'encert necesari cap a la porteria. Ara toca treballar de valent i tractar de guanyar setmana propera i aprendre dels errors.