VICEN OSCA DONA AIRE A LA SD SUECA. SD SUECA 1-0 SILLA CF "B"

30 de Octubre de 2016

Una combinació dels dos germans OSCA (EDU i VICEN), dona els tres punts als arrocers en un encontre molt treballat pels de VERZOSA.

Imagen principal noticia

I es que després de la desfeta d'ALMUSSAFES feia falta creure en el treball fet durant l'ùltim mes, superant les baixes d'EMMANUEL, MANUEL i MIGUEL ANGEL per motius laborals, la SD SUECA reacciona amb els fitxatges de MOLINA, FLORS i DIOP, (aquest ùltim encara lesionat) i de veres el SILLA no ho ficá fàcil, de fet en els primers minuts costá als de VERZOSA ajustarse en defensa, però després el treball de DANI OSCA i HECTOR al mig del camp activá al equip i poc a poc anaren fentse amos del joc i de les ocasions, i fou després d'una pressió que EDU OSCA va vore al seu germá VICEN OSCA per fer el 1-0 al minut 38. La segona part fou d'una gran lluita on els arrocers tingueren a ratlla a un SILLA que sols en els ùltims minuts inquietá a FEMENIA, però al contrari que els ùltims partits, saberen mantindre la porteria a cero i tres punts, per la moral venen molt bé, setmana propera a PICASSENT per intentar despegar de la cua.