SD SUECA

Menu

ESTRENA COM A LOCAL AMB VICTORIA SD SUECA 2-1 CD DENIA

15 de Septiembre de 2014

Els arrocers realisen un bon partit que MORELLO tradueix amb gols, als deu minuts ja guanyabem 2-0. Al inici de la segona part s'encaixa un gol que ens fa patir.

Imagen principal noticia

JORDI,CARBO,CARRASCO,HUGO, TONI,SELLENS,ADRIA,CALZADO,TINO,MIGUE i MORELLO, fou el primer onze de la temporada al INFANTIL, i la veritat aquest equip demostrá diumenge que sap al que juga i només amb una miqueta més de pegada, no havera sofert tant els aficionats del INFANTIL. BALDOVI,ALEX,SALA i BORITO també donen aire als seus companys. Doblet de MORELLO, goletjador del equip amb tres gols.